Entrance

The Mulberry Headquarters, London have been designed by Universal Design Studio. British luxury brand Mulberry combined its previous two London offices into one single location spread over 40,000 sq ft on Kensington Church Street. Mulberry worked with Universal Design Studio, who also created its 50 New Bond Street flagship store concept, to construct a space that suits the brand’s commitment to heritage and traditional craft, as well as its affinity for innovative design and a touch of English brand eclecticism. The end result is a homely space that encourages creativity and reflects Mulberry’s playful British spirit, with charming finishing touches.

Location - Kensington Church Street, London

Client - Mulberry

Photographer - Paul Greanleaf

Works - Interior concepts and design

Specification - Interiors

-

Reception area
Office space

Mulberry worked with Universal Design Studio to construct a space that suits the brand’s commitment to heritage and traditional craft, as well as its affinity for innovative design and a touch of English brand eclecticism. The brief was to create a suitable, functional working space for a unique fashion brand, and not a dry ‘office’ environment. Spaces are open and organic, and reflect a mix of natural, low-key textures with innovative space and light elements.

 

Entrance
Reception area

The entire building has been designed to reflect light and a welcoming, open ambience. The range of materials used in the design and for furniture is restrained; focusing on warmth and authenticity to complement the spacious, contemporary layout.